Kalenderen 2018            Alle arrangementer indtil videre er med poloshirt.

Torsdag den 10.maj  ingen sang .
                         Torsdag den 17. maj Afslutning forår med damer.
                         Tirsdag den 24. juli De gamle træskibe "

Lørdag den 20. okt. Oktoberfest i TARP
                     Afgang kl. 13.00  fra marineforeningen

Kalenderen var i 2017
                        Søndag den 12. februar har vi et arrangement på Holmely i Aarup kl. 14.30.
                        Torsdag den 16. februar har vi årsmøde i Shanty-Koret.
                        Onsdag den.12. april indvielse af den nye mole i Assens Havn.
                       Onsdag den 26. juli er der træskibstræf.  Die Hornblower deltager.
                        Lørdag den 29. juli har vi et arrangement i Søby på Ærø kl. 1230. http://www.aeroefestival.dk/program.htm
                        Lørdag den.30. sept. Ib's 80 års fødselsdag på Via Appia.
                        Lørdag den 21. oktober har vi en heldagstur til Tarp ( oktoberfest ).  påklædning (marineforeningsuniform)
                        Onsdag den 15. november kl. 13.30 har vi et arrangement i Odense. Metal Seniorer.